• Voel je dat het moment is aangebroken om stil te staan bij je carrière?

 

   • Heb je twijfels bij de keuzes die je maakte in het verleden? Wil je vanaf nu beslissingen nemen vanuit je authentieke zelf die het beste in je naar boven brengen en je gelukkig, gezond en in balans houden op lange termijn?

 

   • Ben je niet gelukkig in je huidige situatie maar niet zeker wat de volgende stappen zijn om er beter en sterker uit te komen?

 

   • Vraag je jezelf wel eens af in je job of dit het nu is?

 

   • Voel je dat je werk ten koste gaat van je welzijn?

 

   • Heb je een burn-out gehad en voel je dat het tijd is om een nieuwe weg in te slaan maar weet je niet goed wat de meest duurzame oplossing is voor jou?

 

   • Wil je meer vanuit je talenten, je passie en missie werken en op zoek gaan hoe je van daaruit een bron van inkomsten kan
     genereren?

 

   • Weet je exact wat je droomjob is, maar zit je met belemmerende overtuigingen die in de weg staan om er toch voor te gaan?

 

   • Heb je je passie gevonden maar vraag je je af hoe je krachtig en sterk blijft bij het najagen van je dromen?

 

   • Sta je voor een dilemma op professioneel vlak?

 

Laat je professioneel begeleiden om samen de antwoorden te vinden die je zoekt.

 

Bij Flow Strong gaan we letterlijk en figuurlijk afstand nemen van je huidige werkcontext en -situatie en trekken we samen de natuur in om via de natuur dichter bij je eigen natuur/authentieke zelf te komen.

Loopbaancoaching

Is het je niet meer duidelijk waar je pad naartoe leidt? Laten we dan samen, stap voor stap,  je pad bewandelen tot de mist opklaart.

  • De natuur en mind-body-energy connectie zijn cruciaal in mijn aanpak.

 

Van daaruit:

 

  • Ga je in verbinding met je authentieke zelf en leer je luisteren naar je hart

 

  • Kan je ontdekken wat je missie en passie is en waar je talenten liggen

 

  • Zal je je bewust worden van je valkuilen, blokkerende patronen en belemmerende overtuigingen

 

Waardoor je geen tijd meer gaat verspillen aan tijdelijke oplossingen die je in de eerste plaats kiest wegens financiële of andere motieven (de gouden kooi, werkzekerheid, structuur, netwerk…) maar die je op termijn niet de voldoening geven die je zoekt.

 

Bij Flow Strong ligt de focus op duurzaam werken, wat betekent dat je werkt vanuit je passie en talenten en waarbij je op termijn niet alleen gelukkig, gezond en in balans blijft, maar dat je werk in ieders belang is, dus ook van je directe omgeving, je eventuele werkgever alsook van de maatschappij.

Aanpak

Als je keuzes maakt die ver liggen van je authentieke ik, voel je vroeg of laat dat dit niet meer werkt voor je.

 

Je gezondheid lijdt eronder en je vraagt je af of dit het nu is en stelt de dingen in vraag…

Praktisch

Via een eerste informeel (intake)gesprek bespreken we waar je naar op zoek bent en of ik het best geplaatst ben om  jou te coachen. Dit eerste gesprek is volledig vrijblijvend. Vinden we geen match, dan verwijs ik je graag door.

 

Wanneer je ervoor kiest om via Flow Strong aan loopbaancoaching te doen, plannen we de verdere persoonlijke loopbaancoaching op uurbasis in.

Hoeveel kost loopbaancoaching?

Flow Strong is, in onderaanneming van het Coachingatelier, erkend om te werken met de VDAB loopbaancheques.

 

Dat wil zeggen dat je loopbaancoaching en loopbaanbegeleiding kan betalen met loopbaancheques van de VDAB. Met loopbaancheques betaal je slechts 45 euro voor 4 uur coaching en loopbaanbegeleiding. Een tweede cheque kost je ook 45 euro en daarvoor krijg je dan 3 uur individuele coaching. Iedere zes jaar kan je maximum twee loopbaancheques bestellen na elkaar en dus 7 uur loopbaanbegeleiding krijgen voor 90 euro. Je hebt er recht op ongeacht of je werkt als arbeider, bediende, ambtenaar of zelfstandige.

 

Cheques aankopen kan via deze link:

https://www.vdab.be/loopbaancheques

 

Om te checken of je recht hebt op loopbaancheques neem je een kijkje op volgende link:

https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding/wie

 

Heb je geen recht op loopbaancheques maar wil je graag coaching op maat?

Zonder loopbaancheques betaal je de coaching aan gewoon tarief. Dit is de investering zeker waard als je nadien doeltreffende stappen kan zetten in je carrière.