Maandelijks organiseert Eva van Flow Strong in en rond Halle een wandeling in de natuur met max 20 deelnemers.

 

Elk seizoen heeft zijn charme en wat is er zaliger dan een stevige ochtendwandeling te maken met gelijkgestemden in de natuur, te verbinden en nieuwe plekjes in de buurt te ontdekken.

 

We vertrekken rond half negen in de ochtend op zondag. Zo kunnen we de ochtendrust beleven en ervaren hoe de natuur langzaam wakker wordt en de zon met haar eerste stralen het bos, de velden…verlicht en opwarmt.
De wandelingen duren ongeveer 1,5 uur waarvan een deel in stilte. Het eerste half uur stappen we stevig door om op te warmen - indien het weer het toelaat doen we onderweg een aantal yoga en/of Qigonghoudingen. De wandeling verloopt niet alleen op verharde wegen en is dus niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Een matige conditie is vereist.

 

Het is niet aangeraden om je hond mee te nemen op deze wandeling zodat ieder in volledige ontspanning van de stilte en de rust kan genieten.
Voor deze wandeling hoef je geen matje mee te brengen.

Voorzie wandelschoenen en aangepaste kledij.

Na de wandeling wordt er een kopje thee en een koekje aangeboden waarvoor de bijdrage volledig vrijblijvend is.

 

Volgende data:

  • zondag 03 maart (Hallerbos)
  • zondag 28 april (Berendries)
  • zondag 26 mei (Te bepalen)

 

We vragen om je in te schrijven via www.sesoon.be/kalender om een idee te hebben van het aantal deelnemers en indien nodig je te kunnen verwittigen ivm last minute wijzigingen. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 20.
Deze wandeling is een mooi moment om te verbinden met gelijkgestemden. Kom je alleen of met een partner, vriend(in), broer, zus, familielid...iedereen die kan genieten van een mooie wandeling in de natuur en de stilte is welkom.

 

De wandeling gebeurt onder begeleiding van Eva Mosselmans, natuurcoach en yogateacher. Deelname is gratis.

Natuurwandelingen