Flow Strong betekent letterlijk de sterkste versie van jezelf worden door in flow te leven.

 

Ken je het gevoel dat alles goed gaat en je als het ware in een rollercoaster zit van gebeurtenissen die blijven goed gaan zonder dat je eigenlijk iets hoeft te doen of te controleren?

 

Dan ben je in flow.

 

Als je in flow leeft dan verloopt alles vlotjes en je hoeft niets te controleren of te sturen want alles lijkt vanzelf te gaan. Net zoals alles in de natuur groeit zonder dat we het hoeven te controleren, te helpen of te veranderen.

 

Flow betekent letterlijk vloeien en staat voor de zachtheid waarmee we door het leven kunnen gaan en zo, zonder hard te zijn voor onszelf, de sterkste versie van onszelf naar boven kunnen brengen en blijven.

 

Flow verwijst ook naar het stromen van je levensenergie want als je energie (Qi, prana) vlot stroomt, dan blijf je letterlijk energiek, gezond,  helder van geest en sterk.

 

Dus door in flow te leven wordt je sterk op gebied van body, mind & energie.

Strong Mind

Strong Body

Strong Energy

Maar hoe raak en blijf je dan in die flow?

 

Door zoveel mogelijk in het moment te leven en verbonden te blijven met je bron, je ware ik of authentieke zelf. Dit kan een uitdaging zijn door de stress waarmee we te kampen krijgen en de snelheid waarmee we door het leven racen.

 

Daarom maak ik gebruik van de elementen van de natuur en yoga om je te helpen in verbinding te komen met je authentieke zelf, met je hart en van daaruit stil te staan bij je leven, je carrière en zo de juiste keuzes te maken die op lange termijn het beste in jezelf naar boven brengen.

Flow in rhythm of your mind and body to tap into your own, unlimited power so you get stronger with every breath you take.

Balans is de sleutel

Een evenwicht vinden in alle aspecten van je leven (yin yang principe) is de sleutel:

 

 

  • Evenwicht tussen activiteit en ontspanning/rust

 

  • Evenwicht tussen je privé- en professionele leven

 

  • Evenwicht tussen kracht, flexibiliteit en mobiliteit

 

  • Evenwicht tussen zacht zijn voor jezelf en krachtig in het leven staan

 

 

EENHEID TUSSEN LICHAAM EN GEEST IS EEN VOORWAARDE HIERVAN. LEREN LUISTEREN NAAR JE LICHAAM VORMT DAN OOK EEN BELANGRIJK DEEL VAN MIJN COACHINSESSIES.

Hallo, ik ben Eva, oprichtster van Flow Strong

Mijn eigen persoonlijke ervaringen en uitdagingen om, ondanks gezondheidsproblemen van kinds af aan, een evenwicht en succes te bereiken op het gebied van gezondheid, carrière, sociaal leven en familie, hebben mijn passie en motivatie gevormd om anderen te helpen om het beste uit zichzelf te halen en de bron van een gezond, evenwichtig, succesvol en actief leven in de eerste plaats bij zichzelf te zoeken.

 

Daarom richtte ik in 2022 Flow Strong op.

 

Na 22 jaar in het financiële bedrijfsleven te hebben gewerkt waarvan 10 jaar als yogateacher in bijberoep besloot ik om van mijn passie mijn beroep te maken zodat ik mensen kan helpen de sterkste versie van zichzelf te worden.

Ik geloof niet in een ‘one size fits all’ en daarom ga ik op een gepersonaliseerde en holistische manier met jou aan de slag om, rekening houdend met je dagdagelijkse activiteiten, het beste uit jezelf te halen en je sterker te maken op gebied van body, mind & energy.

 

Of het nu via yoga, personal coaching, natuurcoaching, loslaatsessies of loopbaanbegeleiding is – ik heb 1 motto:

 

Door in verbinding te gaan met je ware zelf kom je in een flow die je toelaat om te bereiken wat je wil met een minimum aan effort.