Weekend Yoga retreat in Villers-devant-Orval.

Villers-devant-Orval

YOGA RETREAT

Droom je weleens van een weekendje pure me-time? Een weekendje op een heerlijke plek in de natuur waar je kan ontspannen, loslaten, op je eigen tempo genieten van yoga, wandelen en gezond en lekker eten. Een weekend om te onthaasten waar alles mag en niets moet? Nathalie van SimplYoga en Eva van Flow Strong heten je welkom op een magische plek in de Belgische Ardennen tijdens een weekend yogaretreat. Samen gaan we lekker genieten van verse, lokale, biologische en vegetarische maaltijden, heerlijke yogasessies, wandelingen, stilte, me-time en tijd in de pure natuur. Er is geen mooiere plek om tot rust te komen dan in La Ferme du Bois-Le-Compte, een landgoed te midden van een uitgestrekt natuurgebied in een stralingsarme omgeving op slechts 2 uurtjes rijden van Brussel.

 

Het woord retreat zegt het zelf: re-treat yourself: trakteer jezelf op pure me-time, alleen, of samen met je partner, vriend(in), zoon/dochter. Geef jezelf het geschenk om tot rust te komen, tot jezelf te komen en op te laden met nieuwe, pure energie.

 

Deze retreat is gericht op iedereen die echt wil ontspannen en body, mind en energie wil verwennen om uitgerust en vol energie, een positieve mindset en een heldere geest terug naar huis te keren.

 

Voor deze retreat heb je geen ervaring met yoga en meditatie nodig. Iedereen is welkom.

 

Wil je al wat wegdromen?
In deze video kan je een eerste indruk krijgen van de locatie.

Wanneer

12 - 14 April 2024

Instructeurs

Nathalie, een ervaren Ashtanga yoga beoefenaar die zich liet inspireren door haar reizen in Azië. In Rishikesh, Noord India verdiepte ze zich in de Hindoeïstische filosofie waar ze ook haar eerste yoga teacher diploma behaalde. Inmiddels heeft ze al een aantal Yoga docenten certificaten op zak maar het is vooral de ervaring met ruim 14 jaar yogabeweging die haar tot een volwaardig Yogadocent heeft gebracht.Tot op vandaag blijft ze zich bijscholen in verschillende Yoga stijlen. Ze deelt haar passie met iedereen die net als zij wil werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam en op zoek is naar ontspanning, rust en evenwicht in deze drukke Westerse maatschappij.  

Extra info

Inschrijven kan door overschrijving naar het rekeningnummer van Flow Strong: "BE36 7360 3068 2881"

Met vermelding van: voornaam + naam + 'retreat Orval april 2024'

 

Vervolgens stuur je een mailtje naar info@flowstrong.be met je volledige naam ( of alle namen igv meerdere deelnemers) + de keuze van de kamer ( 1-2-3 of 4 persoonskamer) + je mailadres + je telnr waarop we je kunnen bereiken.

 

Kamers zijn beperkt en kunnen gereserveerd worden volgens beschikbaarheid.

 

Wens je een kamer te reserveren voor meerdere deelnemers tegelijk zodat je in dezelfde kamer zit – gelieve dit dan te vermelden in je mail + zorg ervoor dat de betaling van alle deelnemers binnen dezelfde week wordt uitgevoerd zodat we de kamer kunnen reserveren.

 

Je bent pas zeker van je plaats na je betaling en het ontvangen van een bevestigingsmail.

Eva is sinds 10 jaar yogateacher en geeft Japanse (Yin en Yang) yoga waarin meridiaanstrekkingen centraal staan. Ze is bovendien natuurcoach en personal coach. Haar passie voor body, mind en vooral energie vind je duidelijk terug in haar yogalessen. Haar yogalessen zijn niet de alledaagse maar een mix van ademhalingsoefeningen, meridiaanstrekkingen, loslaatoefeningen en QI Gong. 'Op die manier creëer je niet alleen een balans tussen flexibiliteit, mobiliteit en kracht maar ook een goede energiedoorstroming om je lichaam en geest gezond te houden.'

Prijs

EARLY BIRD (tot 01/09/2023)

3-4 persoonskamer met aparte bedden: 300 euro (SOLD OUT)

Tweepersoonskamer met aparte bedden: 350 euro (SOLD OUT)

Eenpersoonskamer: 450 euro (SOLD OUT)

 

VANAF 1/09/2023

3-4 persoonskamer met aparte bedden: 375 euro (SOLD OUT)

Tweepersoonskamer met aparte bedden: 425 euro (SOLD OUT)

Eenpersoonskamer: 525 euro (SOLD OUT)

 

INCLUSIEF

3 heerlijke biologische en vegetarische maaltijden per dag, vers bereid met lokale producten

2 overnachtingen

2 dagen yin en yang yoga sessies geleid door Eva en Nathalie, meditatie, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en extra activiteiten in groep.

 

EXCLUSIEF

Bedlinnen. Je kan het zelf meebrengen of huren (€ 15 per persoon). 

Vervoer van en naar het domein.

 

ADRES

 La Ferme du Bois-le-Comte, Bois-le-Comte 1, 6823 Villers-devant-Orval

Annuleringsvoorwaarden

Wanneer je beslist om toch niet deel te nemen aan de yoga vakantie stuur je een email naar info@flowstrong.be.

Annuleringen worden dan samen bekeken en eventueel terugbetaald mits overleg aan de volgende tarieven:

• 3 maanden vóór startdatum kan 50% worden terugbetaald..

• 2 maanden vóór startdatum kan 25% worden terugbetaald.

• Minder dan 1 maand vóór startdatum is er geen terug betaling mogelijk.

Noch is er een terugbetaling mogelijk na aanvang van de yoga vakantie. Sowieso worden er GEEN TERUGBETALINGEN gedaan op reiskosten.

Wachtlijst